Πολιτική

Διήμερη περιοδεία στην Κεφαλονιά ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης

200views

Διήμερη περιοδεία στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Μάη, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης. 

Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα στο νησί, όπως η ανάπτυξη των ιχθυοκαλλιεργειών, η νέα τουριστική περίοδος και τα αναγκαία μέτρα για την αντιπυρική περίοδο, την προστασία του περιβάλλοντος και της λαϊκής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Μάη στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει σε εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις ιχθυοκαλλιέργειες και τα άλλα προβλήματα του λαού».

Το πρωί της Πέμπτης 19 Μάη ο βουλευτής του ΚΚΕ θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και στη συνέχεια θα μιλήσει στο προσωπικό.

Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει σε σύσκεψη μαζικών – λαϊκών φορέων στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, με θέμα «Τα προβλήματα του λαού της Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα για τις ιχθυοκαλλιέργειες και τον τουρισμό»

Τομεακή Επιτροπή Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ. 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.