Αθλητισμός

Δηλώσεις των επιχειρήσεων στους “Friends” του 34th Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” 2024

57views

ΔΗΛΩΣΕΙΣ FRIENDS

Θέλετε η επιχείρησή σας να γίνει φίλος του 34th Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou” 2024; Friends, δηλαδή φίλοι του Φεστιβάλ, γίνονται όσα εμπορικά καταστήματα, καταστήματα εστίασης και καταστήματα παροχής υπηρεσιών επιθυμούν, με την προϋπόθεση να παρέχουν οποιαδήποτε έκπτωση στους αθλούμενους συνοδούς με την υπόδειξη της διαπίστευσής τους.

Η Οργανωτική επιτροπή παρέχει στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αφίσα με την ένδειξη FRIENDS αλλά και λίστα των καταστημάτων με τα στοιχεία τους και με το ποσοστό έκπτωσης στις συμμετέχουσες ομάδες ώστε να γνωρίζουν ποια είναι τα φιλαράκια του Φεστιβάλ.

Η έκπτωση αυτή παρέχεται και στους εθελοντές της διοργάνωσης παρόλο που είναι παιδιά από την Κεφαλονιά ως επιβράβευση για την προσφορά τους.

Όσοι λοιπόν επιθυμείτε να γίνετε FRIENDS του Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική δήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://kefalonia-gymfestival.gr/

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.