Μουσική & ΧορόςΠολιτισμός

Γυναικείο τμήμα της χορωδίας και μαντολινάτας Αργοστολίου: Με επιτυχία και συγκίνηση η συμμετοχή στην Εθνική Συναυλία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024 στην Κύπρο

145views

Κύπρος – Λευκωσία – Μάρτιος 2024

Αποστολή εξετελέσθη!

Το γυναικείο τμήμα της χορωδίας και μαντολινάτας Αργοστολίου συμμετείχε με επιτυχία στην Εθνική Συναυλία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2024 στην Κύπρο!

Φύγαμε επιφυλακτικές ως προς την τολμηρή ιδέα αυτής της συναυλίας και έχοντας δουλέψει σκληρά γεμίζοντας με πρόβες ακόμη και τις Κυριακές μας!

Επιστρέψαμε γεμάτες από την πρωτόγνωρη εμπειρία και ενθουσιασμένες από το αποτέλεσμα!

Νιώσαμε μεγάλη τιμή και συγκίνηση καθόλη την διάρκεια της συναυλίας!

Αισθανθήκαμε δέος με τον ήχο που μπορούν να βγάλουν 2000 ανθρώπινες φωνές ενωμένες, τραγουδώντας για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις κυρίες μου, εκείνες που συμμετείχαν στην δύσκολη προετοιμασία, που με εμπιστεύτηκαν και με ακολούθησαν σε αυτό το ταξίδι. Αλλά και όλες τις υπόλοιπες του σχήματος μας, που για άλλους λόγους δεν ήταν δυνατόν να έλθουν μαζί μας, παρόλα αυτά ήταν πάντοτε συνεπείς και υπομονετικές στις πρόβες μας.

 

Ευχαριστώ τους συνοδούς μας που μας συντρόφευσαν στο ταξίδι αλλά και τον πρόεδρο μας κ Ρωσσέτο Λούζη, που είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε μας ιδέα και κάθε μας τόλμημα.

Ας μην ξεχνάμε τους στίχους:

Μα εμείς θα ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ώσπου να φτάσουμε!

Τα καλύτερα έρχονται!

Μαέστρος

Μαρτσέλου Ζωίτσα-Αλεξία

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.