Κοινωνία

Γιώργος Μεσσάρης για την απώλεια του Κώστα Βασιλάτου: Το θαύμα που δεν έγινε

260views

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

Έδωσε τον αγώνα του με πείσμα αλλά έχασε. Δεν κερδίζεις πάντα όλους τους αγώνες! Και στην προκειμένη περίπτωση ο αγώνας του Κώστα Βασιλάτου ήταν άνισος. Ο αντίπαλος έπαιζε με πολλούς περισσότερους παίκτες!

Είναι αδύνατο να κερδίσεις έναν αντίπαλο τόσο δυνατό, τόσο άσπλαχνο, τόσο απρόβλεπτο.

Τους τελευταίους μήνες, και όσο του το επέτρεπε ο αόρατος αντίπαλος, όταν βγαίναμε για καφέ, μου έλεγε «Ζωρζ (έτσι με αποκαλούσε όπως και εγώ δεν τον αποκαλούσα Κώστα αλλά Κωνσταντίνο και Κων) θα το παλέψω…» Και το πάλεψε γενναία. Δυστυχώς, όμως, για τον Κωνσταντίνο ακόμα και ο διαιτητής ήταν εναντίον του.

Πάντα τα έβαζε με τους διαιτητές όταν η αγαπημένη του ομάδα, ο Ολυμπιακός, έχανε άδικα. Και η ήττα του Κώστα ήταν άδικη.

Ο αξέχαστος Κώστας Βασιλάτος υπήρξε ένας αγωνιστής σε όλη του τη ζωή. Ένας καλός οικογενειάρχης που λάτρευε τη σύζυγό του, Μαρία, τα παιδιά του Γεράσιμο και Χριστίνα και τα εγγόνια του. Ένας αφοσιωμένος σύζυγος.

Ήταν ένας φίλος που του έδινες ένα και σου επέστρεφε δέκα. Ένας πιστός φίλος.

Η οικογένειά του αλλά και όλοι όσοι τον γνωρίζαμε από κοντά, ελπίζαμε σε ένα θαύμα που δυστυχώς δεν έγινε. Έτσι έφυγε από κοντά μας αλλά δεν θα φύγει ποτέ από τη σκέψη μας. Θα’ ναι πάντα στη καρδιά μας.

Καλό ταξίδι, φίλε Κωνσταντίνε. Θα μας λείψεις.

Γιώργος Μεσσάρης

Υ.Γ.: Η κηδεία του Κώστα θα γίνει το Σάββατο 29-4-2023 και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Σαράντα, Τουλιάτα Ερίσσου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.