Πολιτική

Γιώργος Λασκαράτος: Δεσμεύομαι να συμβάλλω στο μέγιστο στην ανάπτυξη του Δήμου μας σε οικονομικό, τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο

159views
Συνδημότες και Συνδημότισσες, η αγάπη για τον τόπο μου και οι δύσκολες εποχές που διανύουμε με αίσθημα ευθύνης με ώθησαν να συμμετάσχω εκ νέου στις εκλογές του Οκτωβρίου ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θεοφίλου Μιχαλάτου “Δημοτική Συμπολιτεία”.
Στηριζόμενος στην εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα από την πολυετή ενασχόληση μου με τα κοινά, σας καλώ να με στηρίξετε. Δεσμεύομαι πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου μας να συμβάλλω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την βελτίωση και την ανάπτυξη του Δήμου σε οικονομικο, τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο.
Με εκτίμηση, Λασκαράτος Γεώργιος Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δημοτική Συμπολιτεία”.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.