Πολιτική

Γιατί φοβούνται την αντιπαράθεση;

59views

ΓΙΑΤΊ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ;

Πέντε μέρες περάσαν από την πρόσκληση που είχαμε κάνει για debate στις άλλες δημοτικές παρατάξεις του δήμου Αργοστολίου. Όμως, παρότι απομένουν λιγότερες από 10 μέρες για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτώβρη, οι, μέχρι χθες λαλίστατοι κατά τα άλλα, συνυποψήφιοι Δήμαρχοι “ποιούν την νήσσαν” στην πρόταση – πρόσκληση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αργοστολίου.

Πρόκειται για συνειδητή επιλογή των επιτελείων τους, με στόχο οι εκλογές να πραγματοποιηθούν “στα βουβά”. Επιλογή που εξυπηρετεί όλους τους, ώστε να μην αποκαλυφθούν οι μεταξύ τους συγκλίσεις στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική που όλο το προηγούμενο διάστημα εφάρμοζε η Δημοτική Αρχή και συμφωνούσαν στα βασικά της και οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Καλούμε, λοιπόν, εκ νέου και αναμένουμε την άμεση απάντηση των κ.κ. Μιχαλάτου, Παρίση, Παντελειού και Ανουσάκη στην πρόταση – πρόσκλησή μας, ώστε να προγραμματιστούν έγκαιρα όλες οι λεπτομέρειες για την επιτυχή διεξαγωγή του, κι ας αναλάβει η κάθε παράταξη την ευθύνη για τη συμμετοχή της ή για την αποφυγή της αντιπαράθεσης.

Αργοστόλι, 27-9-2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αργοστολίου.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.