Πολιτική

Γιάννα Κουλουμπή: Δεν δίνουμε το χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο, στην Περιφέρεια στηρίζουμε Ρόδη Κράτσα

309views

Λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κι επειδή δεχόμαστε συνεχώς ερωτήματα από μέλη μας σχετικά με το αν και σε ποιον δημοτικό ή περιφερειακό συνδυασμό δίνει χρίσμα η ΝΔ, ξεκαθαρίζουμε, όπως άλλωστε το έχει κάνει και ο Πρωθυπουργός, τα εξής:

– Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζουμε μόνο τη Ροδη Κράτσα και τον συνδυασμό της ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε νησί ψηλά.

Στους Δήμους ΔΕΝ δίνεται χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο πλην των τριών μεγάλων Δήμων της Ελλάδας και η όποια δημόσια τοποθέτηση στελεχών μας, αποτελεί καθαρά προσωπική τους άποψη.

Εξάλλου, ο απλός κόσμος της ΝΔ γνωρίζει ποιος έχει προσφέρει στην Παράταξη διαχρονικά στα εύκολα και στα δύσκολα και δεν χρειάζεται να του υποδείξει κανείς τι θα ψηφίσει.

Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας και δη τα μέλη μας να κατέλθουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου μαζικά, να στηρίξουν όποιον και όποιους επιθυμούν και να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτούς με την αποχή τους από τις κάλπες.

 

 

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης,

Γιάννα Κουλουμπή

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.