Πολιτική

Γεράσιμος Φ. Τζαμαρίας: Γιατί με Γιάννη Τρεπεκλή;

423views

Γιατί με Γιάννη Τρεπεκλή;

 

-Είναι έμπειρος και επιτυχημένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, χρημάτισε 2 τετραετίες Δήμαρχος Κερκυραίων

 

– Είναι εξαιρετικά καταξιωμένος επαγγελματικά, είναι αρχιτέκτονας,κατέχει μια σπουδαία τεχνική εταιρεία, υλοποιώντας κολοσσιαία ιδιωτικά τουριστικά έργα στην Κέρκυρα τις προηγούμενες δεκαετίες

 

– Είναι δημιουργικός, είναι ακούραστος, ευέλικτος, αποφασιστικός

 

– Γνωρίζει τα προβλήματα των Νησιών μας, ζει στα Ιόνια νησιά μόνιμα, αφουγκράζεται τον παλμό και τις ανάγκες της κοινωνίας, είναι ένας από μας!

 

Η προηγούμενη περιφερειακή Αρχή απογοήτευσε. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δοθεί η ευκαιρία σε μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα, που δε στηρίζεται σε παρωχημένα παλαιοκομματικά χρίσματα αλλά στην αξιοσύνη, το ήθος και τη δυναμική των πολιτών που την απαρτίζουν. Όλοι μας ανήκουμε σε κάποιο πολιτικό φορέα, όλοι έχουμε διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις. Πίστευα όμως πάντα και πιστεύω ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δε χωρούν χρώματα και μικροκομματισμοί. Αφήνουμε στην άκρη τις κομματικές μας ταυτότητες, επιλέγουμε τα πρόσωπα που πιστεύουμε ότι ξέρουν και μπορούν να παλέψουν για το Νησί μας. Επιλέγουμε Ιόνια Εποχή με Γιάννη Τρεπεκλή. 

 

Γεράσιμος Φ. Τζαμαρίας

Οικονομολόγος-φοροτεχνικός, επιχειρηματίας του τουρισμού

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό Ιόνια Εποχή

 

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.