Πολιτική

Γεράσιμος Δημητράτος: Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Καππάτος είναι υπάλληλος της DOVALUE

326views

ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ

Δεν είναι δυνατόν να εξαφανίσουν την πραγματικότητα τα τρία μνημονιακά κομματα

Νέα Δημοκρατία , Σύριζα,  Πασοκινάλ.

Οσα ψέματα και να πούν το παρελθόν τους, δηλαδή οι υπογραφές τους στα μνημόνια,οι εξακόσιοι εφαρμοστικοί νόμοι πού έχουν ψηφίσει όλοι μαζί, η αφερεγγυότητα τους και η απρόσκοπτη συνέχιση των πλειστηριασμών και των εξώσεων ,δεν αφήνουν περιθώρια να τους εμπιστευθεί ο Ελληνικός λαός.

Πίσω από τα ψεύτικα τα λόγια τους τα μεγάλα ,στα Φλογητά Χαλκιδικής πετάχτηκε ανάπηρος από το σπίτι του, με την συνδρομή είκοσι αστυνομικών, ‘εχοντας ήδη αποπληρώσει ένα σημαντικό μέρος του δανείου του, πού εκπλειστηριάστηκε απο τις τράπεζες.

Επειδή πιθανότατα θα συμβεί σύντομα και στην Κεφαλονιά το ίδιο γεγονός και θα μας δοθεί η δυνατότητα να αποδείξουμε με ποιους είμαστε.

ΚΑΛΩ και ΠΡΟΚΑΛΩ όλους τους συνυποψήφιους μου από όλα τα κόμματα, να δηλώσουν δημόσια αν θα συμβάλλουν με την παρουσία τους στην ματαίωση πλειστηριασμών και εξώσεων στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.

ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ο πρώην βουλευτής Καππάτος της ΝΔ που είναι υπάλληλος της DOVALUE .

Εμείς δηλώνoυμε ότι θα συνεχίσουμε όπως και πριν τον αγωνα μας ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής εστίας και περιουσίας .

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

ΜΕΡΑ25 Συμμαχία για την ΡΗΞΗ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.