Πολιτική

Γεράσιμος Δημητράτος: “Άριστοι”, άχρηστοι και αμετανόητοι”

197views

<<ΑΡΙΣΤΟΙ >> ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

Τα κόμματα που εκχώρησαν την χώρα μας στους τραπεζίτες και τις περιουσίες μας στους SERVICES ή΄FUNDS, (Ν.Δ -ΣΥΡΙΖΑ)και έχουν ψηφίσει, υπογράψει και εφαρμόσει, μνημόνια υποτέλειας και υποταγής ,απολαμβάνουν άπειρο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό προεκλογικό χρόνο προβολής, τόσο, που τα μικρά κόμματα δεν θα δούν ούτε στα όνειρα τους. Προσπαθούν να μας πείσουν με μακροσκελείς προγραμματικές αναφορές και προτάσεις, οτι γνωρίζουν, καταγράφουν και εχουν λύσεις για τα προβλήματα του τόπου. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι οτι μετεκλογικά, θα ψηφίσουν ξανά οι βουλευτές τους, (κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά να κάνουν) , ομόφωνα,για ολες τις ανειλημμένες μνημονιακές υποχρεώσεις.

Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τις βουλήσεις των ημετέρων, των εργολάβων, των οικογενειών και των ξένων, αδιαφορώντας για τις ανάγκες και τις αποφάσεις των τοπικών κοινωνιών, όπως έγινε με την αρωγή του <<Ταμείου Αλληλεγγύης>> της ΕΕ για τους σεισμούς του 2014 απο την κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) ή θα καταστέλλει βίαια τις αντιδράσεις των τοπικων κοινωνιών όπως έκανε χρησιμοποιώντας τα ΜΑΤ εναντίον των Κερκυραίων,επί ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή για την παρέμβαση μου αποτελεί η ανάδειξη απο τους μνημονιακούς μνηστήρες της μονοεδρικής Κεφαλονιάς και κομματικούς παράγοντες ,του θέματος του Αρχαιολογικού Μουσείου Αργοστολίου, που αποτελεί πια μνημείο ανικανότητας αποκατάστασης ζημιών απο τους σεισμούς του 2014. Παραθέτω μια απο τις παρεμβάσεις μου τον Αύγουστο του 2014 για να γίνει κατανοητό πως χάθηκαν, από ανικανότητα και αδιαφορία, σημαντικά κονδύλια από το <<Ταμείο Αλληλεγγύης>> της ΕΕ, που θα βοηθούσαν την Κεφαλονιά να επουλώσει τις πληγές από τους σεισμούς ,ταχύτερα και καλύτερα, κατι που μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει. Θύμα της παραπάνω αδιαφορίας είναι και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αργοστολίου.

 

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Υποψήφιος Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης ΜΕΡΑ25- ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ΡΗΞΗ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.