Ελλάδα-Διεθνή

Βασίλης Παλαιοκώστας: O Έλληνας «φαντομάς» γίνεται ταινία στο Hollywood

326views

Η ζωή και η κινηματογραφική απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα θα μεταφερθεί στο Hollywood.

Η ιστορία του Έλληνα καταζητούμενου φαίνεται πως ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Mega η ζωή του θα γίνει ταινία ή σειρά.

Ληστείες, απαγωγές και κινηματογραφικές αποδράσεις απαριθμεί το πλούσιο «βιογραφικό» του Βασίλη Παλαιοκώστα. Τα ίχνη του χάθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009 μετά την περιβόητη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο. Εκτός από την κινηματογραφική απόδραση, εκείνο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν οι θρύλοι γύρω από το όνομά του.

«Είναι μία συναρπαστική ιστορία, η οποία έχει όλα τα συστατικά ενός τηλεοπτικού hit. Έχει κινηματογραφικές αποδράσεις και ληστείες, έχει πρωταγωνιστές που είναι σαν να τους βγάλαμε από το central casting», είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Λινός, υπεύθυνος επιχειρηματικών υποθέσεων Kaleidoscope.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος Λινός, υπάρχουν εικασίες που λένε ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται στα Βαλκάνια, ενώ άλλοι λένε ότι ζει στο Άμστερνταμ και έχει φάρμα με τουλίπες. Τουλάχιστον πέντε πασίγνωστα studio «κονταροχτυπιούνται» για να αναλάβουν την μεταφορά της ιστορίας του Έλληνα φαντομά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Έχουμε πολλές προτάσεις από μεγάλα στούντιο, σκηνοθέτες και συγγραφείς», είπε ο κος Λινός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ενσαρκώσει κάποιος Έλληνας ηθοποιός.

ΠΗΓΗ https://www.enikos.gr/

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.