Πολιτική

Απεργούμε στις 28 Φλεβάρη με το σύνθημα: είτε με τα κέρδη τους ή με την ζωή!

103views

Το κίνημα πολιτών κεφαλονιας στηρίζει και καλεί τους συμπολίτες μας στην απεργία τις 28 Φλεβάρη στις 10.30 στην πλατεία της πόλης μας που διοργανώνουν διαφορα σωματεία και το εργατικό κέντρο.

Απεργούμε και διαδηλωνουμε για το μισθό και τις Συλλογικές Συμβάσεις, για την υγεία. Για την ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος απέναντι στην ακρίβεια που σαρώνει. Για να πάψουν οι πλειστηριασμοι και το ξεσπιτωμα λαϊκών οικογενειών.
Την ίδια μέρα συμπληρώνετε ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς. Η μέρα τις απεργίας δεν επιλέχθηκε τυχαία, ούτε είναι μόνο συμβολική. Απαίτηση των εκατοντάδων σωματείων σε όλοι την Ελλάδα είναι να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αίτια και οι υπεύθυνοι της τραγωδίας.
Στις 28 του μήνα λοιπόν απεργουμε!
Κλιμακωνουμε τον αγώνα για τις ζωές μας,ενάντια στην πολιτική που στηρίζει την κερδοφορία μιας χουφτας επιχειρηματικων ομίλων. Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρέος και στους νεκρούς των Τεμπών, στους συγγενείς τους που ζητάνε δικαίωση.
Το συντονιστικό του κινήματος.
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.