Κοινωνία

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων στην περιοχή Τηλέγραφος – Μνημείο Ιταλών (περιαστικό άλσος Αργοστολίου) από σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου

239views

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων στην περιοχή Τηλέγραφος – Μνημείο Ιταλών (περιαστικό άλσος Αργοστολίου) από σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) από σήμερα Πέμπτη 27 Ιουλίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουλίου και ώρα 10:00 το πρωί οι χωματόδρομοι Αγ. Αθανάσιος – Τηλέγραφος – Μνημείο Ιταλών και Καταβόθρες – Μνημείο Ιταλών θα παραμείνουν κλειστοί για όλους, καθώς σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η κατηγορία κινδύνου για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας θα αντιστοιχεί στο βαθμό επικινδυνότητας 5 (κατάσταση συναγερμού) και ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς θα είναι ακραίος, λόγω των ισχυρών ανέμων και του ότι διανύουμε περίοδο παρατεταμένου καύσωνα.

Παρακαλούνται τα τοπικά ΜΜΕ όπως διευκολύνουν την ενημέρωση του κοινού.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού όπως συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εφαρμογή του μέτρου.

 

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

   ΣΤΑΥΡΟΣ  ΤΡΑΥΛΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.