Πολιτική

Απάντηση του Δήμου Αργοστολίου σε καταγγελία θαμώνα για τον Πλατύ Γιαλό

280views

Απάντηση σε καταγγελία θαμώνα

 

Με αφορμή καταγγελία θαμώνα της παραλίας  Πλατύ Γιαλού, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι η διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του Πλατύ Γιαλού ανήκει στην Α.Ε ΕΤΑΔ και ο Δήμος Αργοστολίου δεν έχει καμία αρμοδιότητα  επί της παραλίας έως η ΕΤΑΔ να του παραχωρήσει τη χρήση της.

Ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος  έχει έρθει εγκαίρως σε επαφή με τα αρμόδια όργανα της ΕΤΑΔ, έχει ήδη υποβάλλει το σχετικό αίτημα παραχώρησης, το οποίο βρίσκεται σε επεξεργασία και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία για την επίσπευση και ολοκλήρωση όλων των διοικητικών διαδικασιών εκ μέρους της ΕΤΑΔ.

Ταυτόχρονα  οι Υπηρεσίες του Δήμου προβαίνουν  σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε μετά την παραχώρηση του Πλατύ Γιαλού, ο Δήμος μας να είναι έτοιμος να λειτουργήσει την παραλία προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες, μια οργανωμένη και ασφαλή παραλία.

                                   

Από το Γραφείο Δημάρχου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.