Πολιτική

Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων δημοτικών ενοτήτων Δήμου Αργοστολίου

174views

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Υπεγράφη σήμερα 08/02/2023 από το Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Χ ΛΥΔΑΚΗΣ – ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Χαράλαμπο Λυδάκη η σύμβαση για το έργο Αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων δημοτικών ενοτήτων Δήμου Αργοστολίου ποσού 4.110,914,79 € χωρίς ΦΠΑ.

 

Το έργο αφορά την αντικατάσταση των υφιστάμενων κεντρικών αγωγών από αμιαντοσωλήνες του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου μας, με αγωγούς από πολυαιθυλένιο τρίτης γενιάς 16 atm.  Οι αγωγοί που θα αντικατασταθούν βρίσκονται στις Δημοτικές Ενότητες Αργοστολίου & Λειβαθούς.

 

Βασικός στόχος του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός μέρος του δικτύου ύδρευσης με πολλαπλά οφέλη για τον τουρισμό, την προστασία του περιβάλλοντος  και την καλύτερη διαχείριση στη χρήση του πόσιμου  νερού.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.