Κοινωνία

Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες του σεισμού στην Τουρκία και Συρία

98views

«Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πληγέντες του σεισμού

στην Τουρκία και Συρία»

 

Στους πολίτες της Τουρκίας και της Συρίας, οι οποίοι πλήττονται από τους φονικούς σεισμούς που προκάλεσαν την απώλεια της ζωής χιλιάδων ανθρώπων συμπαραστέκεται ο Δήμος Αργοστολίου.

Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια και καλεί τους Δημότες να συμμετάσχουν στη δράση αλληλεγγύης.

Η συγκέντρωση του ανθρωπιστικού υλικού θα πραγματοποιηθεί έως την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, αντίστοιχα, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής προστασίας και Υγείας,  Σουηδίας 11, στο Αργοστόλι. καθώς επίσης και στα κτίρια των Κοινοτήτων στις Δημοτικές Ενότητες Ελειού-Πρόννων (κοινοτικό κατάστημα Πόρου),  Λειβαθούς (Κοινοτικό κατάστημα) και Δ.Ε Ομαλών (κτίριο ΚΕΠ).

 

Απαιτούμενα είδη:

  • Είδη ατομική υγιεινής.
  • Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επιδέσμους, κ.ά.).
  • Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα.
  • Βρεφικές τροφές, γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, και
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας-ξηρά τροφή (κυρίως κονσέρβες).

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνούν με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου, καλώντας στα τηλέφωνα 26710-22506 (Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας)  και 26710-22395 (Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά).

 

 

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.