Οικονομία

Ανακοίνωση συμπαράστασης του Εμπορικού Συλλόγου Σκάλας στον Πρόεδρο της Εθελοντικής Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών Δημήτρη Σολωμό

208views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΛΕΙΟΥ ΠΡΟΝΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΛΩΜΟ

Η έναρξη εφαρμογής τμήματος της κυκλοφοριακής μελέτης εν μέσω της τουριστικής σεζόν και χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση κατοίκων και επαγγελματιών εχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες νομίζουν, λογω και συγκεχυμενων δηλώσεων τοπικών παραγόντων, οτι κατα τις ωρες τροφοδοσίας (6:00πμ-12:00μμ) επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στο κεντρικό δρόμο, όπως συνέβαινε πέρυσι.

Ενας νεος επιχειρηματίας, μόνιμος κάτοικος του πεζοδρομου και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου κατα τις ωρες τροφοδοσίας και μόνο εξυπηρετούσε μεσω delivery τους πελατες της επιχείρησης του. Σε πρόσφατο έλεγχο της Αστυνομίας στις δέκα και μισή το πρωί, αντί να υπάρξουν συστάσεις για την εφαρμογή των ρυθμίσεων μέχρι να εξοικειωθούν οι κάτοικοι με την νέα κατάσταση, αντιθέτως αφαιρέθηκαν η άδεια οδήγησης και οι πινακίδες από το μηχανάκι τόσο του νεαρού επιχειρηματία όσο και άλλων κατοίκων και τουριστών της περιοχής.

Ο Δημήτρης Σολωμός τυγχάνει να είναι πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας Εκτάκτων Αναγκων της περιοχής Ελειού Πρόννων και παρα το νεαρό της ηλικίας του τα τελευταία δέκα χρόνια έχει διακριθεί για την αυταπαρνηση και την διάθεση προσφορας του στη τοπική κοινωνια μέσω του εθελοντισμού. Αντ’ αυτού η Πολιτεία τον αντάμειψε στερώντας του την δυνατότητα να προσφέρει στη τοπική κοινωνία καθώς δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει να επιχειρεί με τα οχήματα της εθελοντικής ομάδας κατά την διάρκεια πυρκαγιών.

Ο εθελοντισμός είναι κατάθεση ψυχής και εσυ έχεις αποδείξει πολλές φορές ότι έχεις μεγάλη ψυχή. Η κοινωνια σε χρειάζεται και εσυ έχεις μάθει να είσαι δίπλα της για να την υπηρετείς.

Δημήτρη, σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και συμπαραστεκόμαστε στη δυσκολία που αντιμετωπίζεις.

Εμπορικός Σύλλογος Σκάλας

 

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.