Κοινωνία

Ανάληψη καθηκόντων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλληνίας από τον Πύραρχο Γ.Κ. Καραγεωργιάδη Μιλτιάδη

79views

Με την υπ΄αριθμ. 3866 Φ. 201.1 / 22-01-2024 Απόφαση κ. Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, από 02-02-2024 καθήκοντα Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας, ανέλαβε ο Πύραρχος Γ.Κ. Καραγεωργιάδης Μιλτιάδης του Γεωργίου.

 

Βιογραφικό Σημείωμα

 

Ο νέος Διοικητής  της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το 1970 και είναι έγγαμος. Κατατάχτηκε στις τάξεις του Πυροσβεστικού Σώματος το Δεκέμβριο του 2001, είναι απόφοιτος Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και μιλάει άπταιστα αγγλικά & γαλλικά.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

 

  • Το 2001 εισήλθε στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, από όπου αποφοίτησε το 2002.
  • Μετά την αποφοίτησή του, από τη Σχολή Ανθυποπυραγών, υπηρέτησε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νέου Μαρμαρά στη Σιθωνία Χαλκιδικής, ως Προϊστάμενος αυτού μέχρι και το 2004.
  • Τα έτη 2004 και 2005 υπηρέτησε στη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης.
  • Το έτος 2005 μετακινήθηκε στη 2η Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλονίκης μέχρι και σήμερα, με ενδιάμεση μετάθεσή του ως Υποδιοικητής της Π.Υ. Πολυγύρου τα έτη 2015 & 2016.
  • Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.
  • Από το 2005 ήταν επικεφαλής της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης Ε.Μ.Α.Κ., με εμπειρία σε τεχνικές διασώσεις. Είναι εκπαιδευτής του Πυροσβεστικού Σώματος στην αναρρίχηση, ορειβασία και στις διασώσεις σε ορμητικά νερά και πλημμυρικά φαινόμενα. Είναι Διοικητής των μονάδων MODULES που συμμετέχουν στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, όσον αφορά τη διάσωση από σεισμούς σε αστικό περιβάλλον και ήταν επικεφαλής της ελληνικής αποστολής που συμμετείχε στον τελευταίο καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία το Νοέμβριο του 2022 στην περιοχή της Αντιόχειας.
  • Τέλος ο νέος Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Κεφαλληνίας ελπίζει σε μια τελεσφόρα και αγαστή συνεργασία με τις αρχές του Νομού και τους Φορείς (ιδιαίτερα τις εθελοντικές ομάδες της Γ.Γ.Π.Π.), ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποτελεσματικότητα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Νομού και ως εκ τούτου θα επιδιώξει επαφές με τις αρχές και τους φορείς το προσεχές διάστημα.

 

Ο Διοικητής

Μιλτιάδης Γ. Καραγεωργιάδης

Πύραρχος Γ.Κ.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.