Κοινωνία

Έφυγε εντελώς ξαφνικά από κοντά μας η αγαπητή Τασία Μουρελάτου

258views

Απίστευτο μοιάζει το γεγονός ότι έφυγε εντελώς ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας η αγαπητή σε όλους μας Τασία Μουρελάτου.

Μια γυναίκα – σύμβολο που στιγμάτισε με την πορεία και την παρουσία της στον τόπο μας μια ολόκληρη εποχή.
Με το σύζηγό της Γεράσιμο και τα τέσσερα παιδιά τους , τη Μαρία , τη Νανά , τον Μπάμπη και τον Σπύρο , με καθημερινό αγώνα κατάφεραν και δημιούργησαν μια οικογενειακή επιχείρηση στους τομείς της εστίασης και του τουρισμού που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην περιοχή μας.
Η Τασία υπήρξε πυλώνας ακλόνητος όλα αυτά τα χρόνια τόσο στην οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης όσο και στην στήριξη της οικογένειας που μετά τον πρόωρο θάνατο του συζύγου της κατάφερε και διατήρησε με ισχυρούς δεσμούς.
Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτά.
Είχε συνεχή και δυναμική παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με ενεργή συμμετοχή σε εκδηλώσεις , καρναβάλια , θεατρικά και χορωδίες.
Αγαπητή Τασία θα μας λήψεις , μα πιο πολύ θα μας λείψει το μόνιμο χαμόγελο που είχες ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σου , η καλή σου καρδιά και την προθυμία σου να συνεισφέρεις σε ότι σου ζητούσαμε.
Στα παιδιά και στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.