Κοινωνία

Έντονη η δυσαρέσκεια των κατοίκων και επιχειρηματιών του Πόρου για την έλλειψη αγροτικού ιατρού στην περιοχή

359views

 

Αγροτικού Ιατρού στον Πόρο Κεφαλονιάς

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών της περιοχής μας για την συνεχόμενη υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών δημόσιας υγείας. Αποτελεί θλιβερή  πραγματικότητα το γεγονός ότι τα τελευταία 5 πέντε  χρόνια η περιοχή μας παραμένει χωρίς την μόνιμη παρουσία του αγροτικού ιατρού,  με αποτέλεσμα οι πολίτες μας να στερούνται παντελώς την πρωτοβάθμιας υγείας η οποία δικαιούνται  και αισθάνονται να τους αφαιρεί η προκλητικοί αδυναμία της πολιτείας. Όπως γνωρίζετε άνοιξε η τουριστική περίοδο με το πρώτο θέμα να ερωτούν οι επισκέπτες αν υπάρχει γιατρός.

Δυστυχώς μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες που είχαμε με τους προηγούμενους αρμοδίους, ουδέν θετικό. Δεν είναι τυχαίο που ερημώνονται τα χωριά μας, με το θέμα της ανασφάλειας

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε ασθενείς ηλικιωμένους.  Κύριοι ελπίζουμε να ανταποκριθείτε και να  μεριμνήσετε για την άμεση επαναφορά του αγροτικού γιατρού  στην περιοχή μας προκειμένου να ξεπεραστεί η ανασφάλεια και να επανέλθει η ομαλότητα στην ζωή των κατοίκων της περιοχής μας.

Σας θέτουμε προ των ευθυνών σας και απαιτούμε από τον Υπουργό Υγείας τον Βουλευτή Κεφαλονιά & Ιθάκης, τον κύριο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, που κοινοποιούμε το παρόν έγγραφο, παρακαλώντας  να σκύψουν στο πρόβλημα μας.

Με εκτίμηση

Το Δ .Σ  του Σωματείου Οι Προννοι , επ/ πρόεδρος  Γ. Μεταξάς . Κάτοικοι ,και  επιχειρηματίες της περιοχής.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.