Κοινωνία

Άκρως θετική προβολή του Πόρου από τον Νίκο Μάνεση! 

188views
Άκρως θετική προβολή του Πόρου από τον Νίκο Μάνεση!
Την τιμητική του είχε σήμερα ξανά ο πανέμορφος αν και βροχερός Πόρος Κεφαλονιάς στην πρώτη σε εγκυρότητα και τηλεθέαση εκπομπή του συμπατριώτη μας έγκριτου δημοσιογράφου του Alpha TV Νίκου Μάνεση!
Συγκεκριμένα, ο άξιος νέος συνεργάτης της εκπομπής “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” Χρήστος Βαρθαλίτης παρουσίασε το βίντεο μου με την παραλία του Πόρου μας όπου αν και έβρεχε ήταν πανέμορφη προβάλλοντας τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο στο πανελλήνιο κοινό με την ευχή οι Έλληνες να καταφέρουν να κάνουν φέτος διακοπές.
Ο Κεφαλονίτης παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης και οι υπόλοιποι συνεργάτες του σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια τον Πόρο! Μάλιστα ο Νίκος Μανέσης είπε πόσο θα ήθελε να βρίσκεται αυτή την εποχή στον Πόρο για καφέ! Για μια πλήρη εικόνα των όλων λεγόμενων τους παρακαλώ δείτε το θετικό βίντεο που ακολουθεί!
Σπύρος Καγκάδης
https://youtu.be/rHK_ijoTHcI
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226977927291456&id=1152243956
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.