Μουσική & Χορός

ZANTE DILEMMA Feat. Όλγα Βουτσινά – Τι Είναι Αυτό (Digital Single)

272views
ZANTE DILEMMA Feat. Όλγα Βουτσινά – Τι Είναι Αυτό (Digital Single)

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Τι Είναι Αυτό” Official Lyric Video on YouTube: https://youtu.be/iStxcIf1ZSU

 

Οι ZANTE DILEMMA μέσα από το τελευταίο τους album “Ηλεκτρική Βροχή” μας παρουσιάζουν το τέταρτο ραδιοφωνικό single τους, που είναι το τραγούδι “Τι Είναι Αυτό“. Μια υπέροχη δυναμική μπαλάντα σε συνεργασία με την ξεχωριστή φωνή της Όλγας Βουτσινά, που συνοδεύεται και από ένα πολύ όμορφο Lyric Video!

Στο νέο τους radio single οι ZANTE DILEMMA μπλέκουν για ακόμα μια φορά με μαγικό τρόπο, μελαγχολικές μελωδίες και minimal ηλεκτρονικά στοιχεία, με υπέροχες ατμοσφαιρικές κιθάρες και το ηχητικό αποτέλεσμα που παρουσιάζουν είναι μια μοναδική ακουστική απόλαυση! Παράλληλα μέσα από τους στίχους και την αέρινη ερμηνεία, μας ωθούν να επουλώσουμε τα αρνητικά συναισθήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην σύγχρονη απρόσωπη κοινωνική πραγματικότητα.

ZANTE DILEMMA Feat. Όλγα Βουτσινά “Τι Είναι Αυτό“, ένα υπέροχο ντουέτο, που σίγουρα θα αγαπήσουν τα ραδιόφωνα και από την πρώτη ακρόαση θα λειτουργήσει ως μουσικό βάλσαμο στην εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε!

Ακούστε το album “Ηλεκτρική Βροχή”

YouTube Link: 

 

ZANTE DILEMMA
Facebook page: https://www.facebook.com/zantedilemma.band
Instagram: https://www.instagram.com/zantedilemma_official

 

 

Plus Rec – Plus Promotion | 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki

Tel: 2310989744 | Website: https://plusrec.gr | E-mail: promo@plusrec.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/plus.rec

Instagram: https://www.instagram.com/plus_promotion

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.