Συνέντευξη του Γιάννη Λυκούδη στον Σάκη Βούτο: “Η Ισχυρή Κεφαλονιά συνεχίζει δυναμικά και η συνεργασία μας με τον Αλέξανδρο Παντελιό ενισχύει ακόμη περισσότερο αυτή την πορεία.”

Στη σημερινή του συνέντευξη στο Σάκη Βούτο - Voutos Press ο Γιάννης Λυκούδης τοποθετήτηκε για τα ζητήματα της επικαιρότητας και για τις πολιτικές εξελίξεις στο Δήμο μας. Ο Γιάννης Λυκούδης υποστηρίξε ότι η νέα αυτοδιοικητική παράταξη που συγκροτήθηκε σε συνεργασία...
09/07/2026 19:48
Ενημέρωση: 09/07/2026 19:53

Στη σημερινή του συνέντευξη στο Σάκη Βούτο – Voutos Press ο Γιάννης Λυκούδης τοποθετήτηκε για τα ζητήματα της επικαιρότητας και για τις πολιτικές εξελίξεις στο Δήμο μας.

Ο Γιάννης Λυκούδης υποστηρίξε ότι η νέα αυτοδιοικητική παράταξη που συγκροτήθηκε σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Παντελειό αποτελεί πλέον τον βασικό πολιτικό αντίπαλο της δημοτικής αρχής του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Όπως τονίζει, στόχος της είναι να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διοίκηση του Δήμου Αργοστολίου στις δημοτικές εκλογές του 2028, προβάλλοντας μια διαφορετική πρόταση διακυβέρνησης.

Ο επικεφαλής της παράταξης επισημαίνει ότι η συνεργασία δεν αποτελεί συγχώνευση των δύο δημοτικών κινήσεων, αλλά τη δημιουργία ενός νέου, ευρύτερου αυτοδιοικητικού σχήματος με κοινές αρχές και προγραμματικές θέσεις. Όπως αναφέρει, η νέα προσπάθεια φιλοδοξεί να εκφράσει πολίτες που επιθυμούν μεγαλύτερη διαφάνεια, συμμετοχή και αποτελεσματικότητα στη λειτουργία του Δήμου.

Παράλληλα, ο κ. Λυκούδης ασκεί κριτική στη σημερινή δημοτική αρχή, υποστηρίζοντας ότι έχουν συσσωρευτεί προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και ότι απαιτείται αλλαγή πορείας. Εκφράζει την πεποίθηση ότι η κοινωνία αναζητά μια νέα διοικητική αντίληψη, με έμφαση στη συλλογικότητα, τη λογοδοσία και τον σεβασμό προς όλους τους δημότες.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη δυναμική που, σύμφωνα με τον ίδιο, αποκτά η νέα παράταξη, καθώς θεωρεί ότι συγκεντρώνει ευρεία στήριξη από στελέχη και πολίτες. Εκτιμά ότι η κοινή πορεία με τον Αλέξανδρο Παντελειό δημιουργεί έναν ισχυρό πόλο απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή και μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για το μέλλον του Δήμου.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Λυκούδης δηλώνει αισιόδοξος ότι η νέα αυτοδιοικητική συμμαχία θα καταφέρει να πείσει τους πολίτες μέχρι το 2028 και να πετύχει την πολιτική αλλαγή στον Δήμο Αργοστολίου. Όπως αναφέρει, η προσπάθεια θα συνεχιστεί με ανοιχτό διάλογο με την τοπική κοινωνία και με στόχο τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου και συμμετοχικού μοντέλου διοίκησης.

Όλη η συνέντευξη στο Voutos  Press εδώ

Back To Top