Ελλάδα-ΔιεθνήΤουρισμός

Jet2holidays και Jet2.com | Κλείνουν θέσεις σε μισό εκατομμύριο Βρετανούς τουρίστες το 2023 στην Κρήτη

340views

 

Ιδιαίτερα φιλόδοξα είναι τα επιχειρηματικά σχέδια της Jet2holidays και Jet2.com, της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας του Ηνωμένου Βασιλείου για την Κρήτη, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ηρακλειώτικης εφημερίδας Πατρίς, που στηρίζεται στην ενημέρωση που έλαβε η εφημερίδα από τον τουρ οπερέιτορ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ:

 

Ο τουρ οπερέιτορ που συνεργάζεται με μια πολύ μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων 2-5 αστέρων στο νησί, ετοιμάζεται από το 2023 να επεκτείνει το πτητικό της πρόγραμμα με περισσότερες από μισό εκατομμύριο αεροπορικές θέσεις από τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy θα βρίσκεται την ερχόμενη εβδομάδα στα Χανιά και το Ηράκλειο και θα έχει επαφές με τουριστικούς φορείς αλλά και εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να αναπτύξει αναλυτικά τον σχεδιασμό που έχει κάνει η εταιρεία για την Κρήτη, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της.

 

Η φετινή ήταν μια εξαιρετική σεζόν για τον τουρ οπερέιτορ και είναι ενδεικτικό ότι παρά το τεράστιο πτητικό πρόγραμμα, φέτος δεν ακυρώθηκε ούτε μια πτήση για την Κρήτη.

 

Τι σχεδιάζει η εταιρεία για την Κρήτη

 

Η “Π” δίνει το στίγμα για το πρόγραμμα που υπάρχει για την Κρήτη, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το γραφείο Τύπου του μεγάλου τουρ οπερέιτορ στη Μ. Βρετανία.

 

Ερωτ: Ποιες είναι οι δραστηριότητες του jet2holidays &jet2.com στην Κρήτη και πόσο σημαντικός είναι ο προορισμός για την εταιρεία;

 

Απ: Η Κρήτη είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός προορισμός για την Jet2.com και την Jet2holidays, και η συνεχής ανάπτυξη και η επένδυσή μας στο νησί είναι απόλυτη απόδειξη αυτού. Εκτελούμε ένα τεράστιο πρόγραμμα για το νησί, με πτήσεις και διακοπές προς πώληση και από τις δέκα βάσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πραγματικότητα, καμία άλλη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου δεν πετάει τόσο συχνά προς την Κρήτη ή δεν έχει τόση χωρητικότητα σε πώληση όσο η Jet2.com.

 

Είμαστε η κορυφαία αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κρήτη και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Πετάμε σε δύο προορισμούς στην Κρήτη – Ηράκλειο και Χανιά – και διαχειριζόμαστε μια τεράστια γκάμα ξενοδοχείων 2-5 αστέρων σε έναν τεράστιο αριθμό θέρετρων. Από την έναρξη των Χανίων ως ολοκαίνουργιου προορισμού το 2019, έχουμε επεκτείνει το πρόγραμμά μας πάρα πολύ. Όπως πάντα, κρίσιμο μέρος αυτής της επιτυχίας είναι οι συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει με ξενοδόχους στα Χανιά.

 

Αυτή η προσέγγιση συνεργασίας είναι κάτι που ξεχωρίζει την Jet2.com και την Jet2holidays από τους ανταγωνιστές μας και μας λειτούργησε πολύ καλά τόσο στο Ηράκλειο (ο μεγαλύτερος προορισμός μας στην Ελλάδα) όσο και στα Χανιά. Δεσμευόμαστε 100% να συνεργαζόμαστε με τους ξενοδόχους και τους συνεργάτες του κλάδου μας, και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, Steve Heapy, θα βρίσκεται στα Χανιά και το Ηράκλειο την επόμενη εβδομάδα για να περιγράψει λεπτομερώς αυτήν τη δέσμευση και να μιλήσει για τη συνεχιζόμενη επιτυχία μας.

 

Ερωτ: Πόσους τουρίστες διακίνησε το 2022;

 

Απ: Απολαύσαμε ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι στην Κρήτη φέτος. Οι βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών μας συνέχισαν να ηγούνται του κλάδου και λαμβάνουμε επανειλημμένως βραβεία. Ένα άλλο σημαντικό σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι, παρά το τεράστιο πρόγραμμα, δεν ακυρώσαμε ούτε μία πτήση για την Κρήτη φέτος, σε αντίθεση με άλλες αεροπορικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Ερωτ: Τι σχέδια υπάρχουν για το 2023;

 

Απ: Το σχέδιό μας για την Κρήτη το 2023 είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε συνεργασία με ξενοδόχους και να συνεχίσουμε τη βραβευμένη πορεία μας να φέρνουμε χαρούμενους παραθεριστές στην Κρήτη σε οργανωμένες διακοπές που μπορούν να εμπιστευτούν. Αυτή η προσέγγιση έχει τεράστια επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια, επομένως δεν σκοπεύουμε να αλλάξουμε τη στρατηγική.

 

Για το καλοκαίρι του ‘23 έχουμε πάνω από μισό εκατομμύριο θέσεις προς πώληση, γεγονός που αντιπροσωπεύει σημαντική αύξηση της χωρητικότητας. Θα επιχειρήσουμε προς το Ηράκλειο και από τις δέκα βάσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εκτεταμένη σεζόν χάρη στις πρόσθετες πτήσεις τόσο τον Απρίλιο όσο και τον Νοέμβριο. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση της σεζόν που έρχεται ως απάντηση στην έντονη ζήτηση.

 

Το καλοκαίρι του ‘23 θα εκτελούμε δρομολόγια προς τα Χανιά από πέντε από τις βάσεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης μιας ολοκαίνουργιας διαδρομής από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ. Το καλοκαίρι 23 αντιπροσωπεύει μεγαλύτερη ανάπτυξη για την Jet2.com και την Jet2holidays στην Κρήτη και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για ένα ακόμη επιτυχημένο καλοκαίρι που συνεργαζόμαστε με ξενοδόχους.

 

Πηγή: patris.gr

 

Άννα Κωνσταντουλάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.