Τουρισμός

Digital Nomads Kefalonia Initiative – Φόρμα συλλογής προτάσεων

208views

Digital Nomads Kefalonia Initiative – Φόρμα συλλογής προτάσεων

Το “1ο Kefalonia Digital Nomads Workshop” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στόχος του workshop ήταν να αναδειχθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές προσέλκυσης Ψηφιακών Νομάδων στην Κεφαλονιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Αργοστολίου.

 

Ως συνέχεια της εκδήλωσης, δημιουργήθηκε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο, μέσω του οποίου μπορείτε να καταθέσετε σκέψεις, απόψεις και προτάσεις ώστε να συν-δημιουργήσουμε ένα σχέδιο στρατηγικής για την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς σε προορισμό για Ψηφιακούς Νομάδες.

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά πατώντας στα παρακάτω links, καθώς και να το προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς οι οποία θα ήθελαν να καταθέσουν τις απόψεις τους.

 

Ερωτηματολόγιο για τους Ψηφιακούς Νομάδες (Ελληνικά): https://bit.ly/kefaloniadigitalnomadsEL

 

Questionnaire about Digital Nomads in Kefalonia (English):

https://bit.ly/kefaloniadigitalnomadsEN

 

 

Τα αποτελέσματα που θα εξαχθούν από την ανάλυση των απαντήσεων του ερωτηματολογίου μαζί με τα συμπεράσματα του workshop θα αποτυπωθούν σε ένα ενιαίο κείμενο προτεινόμενης στρατηγικής για την προσέγγιση Ψηφιακών Νομάδων στην Κεφαλονιά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: tourism@argostoli.gov.gr

 

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.