Κοινωνία

Career Day @ DMC 2022 Δικτύωση του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας με την αγορά εργασίας-Τη Δευτέρα 23 Μαϊου στο Αμφιθέατρο “Γεράσιμος Αρσένης”

233views

Career Day @ DMC 2022

Δικτύωση του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας με την αγορά εργασίας

Το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει δια ζώσης εκδήλωση Ημέρα Καριέρας (Career Day) τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 στις 18:00 στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας (Αντ. Τρίτση 1, Αργοστόλι).

Η εκδήλωση θα αποτελέσει ευκαιρία για:

  • Δικτύωση της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Τμήματος (φοιτητές, απόφοιτοι, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό) με τις επιχειρήσεις και τους φορείς του τόπου
  • Ενημέρωση για τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας στους Τομείς της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, της διαφήμισης, του διαδικτύου, του τουρισμού, του πολιτισμού, της δημοσιογραφίας και των δημοσίων σχέσεων
  • Ανάδειξη των επαγγελματικών ευκαιριών και των ευκαιριών πρακτικής άσκησης

Προσκαλούνται οι επιχειρήσεις/φορείς της Κεφαλονιάς να συμμετέχουν στη φετινή εκδήλωση. Οι δηλώσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων/φορέων πραγματοποιούνται έως και τις 19 Μαΐου 2022 συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα:

 

http://shorturl.at/nGIJO

 

Οι επιχειρήσεις/φορείς που θα δηλώσουν συμμετοχή θα μπορέσουν να παρουσιάσουν (αν το επιθυμούν) τη δράση τους και τις θέσεις εργασίας/πρακτικής άσκησης που μπορούν να προσφέρουν στους φοιτητές του Τμήματος στα αντικείμενα της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, της διαφήμισης, του διαδικτύου, του τουρισμού, του πολιτισμού, της δημοσιογραφίας και των δημοσίων σχέσεων.

Η δήλωση συμμετοχής από τις επιχειρήσεις δεν είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση της εκδήλωσης αλλά θα συμβάλει στην καλύτερη οργάνωσή της.

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του COVID – 19 και η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε με επικοινωνείτε με την Επίκουρη Καθηγήτρια Αγγελική Σγώρα (asgora@ionio.gr).

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.