Κατατέθηκε στη Βουλή η Αναφορά για τα αιτήματα των Εποχικών Πυροσβεστών
Κατατέθηκε στη Βουλή η Αναφορά για τα αιτήματα των Εποχικών Πυροσβεστών
Η Ένωση Εποχικών Πυροσβεστών Κεφαλονιάς & Ιθάκης ενημερώνει ότι ο Βουλευτής Κεφαλληνίας κ. Παναγής Καππάτος κατέθεσε επίσημα Αναφορά προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, διαβιβάζοντας το υπόμνημα και τις προτάσεις της Ένωσής μας για τη θεσμική αξιοποίηση και την υπηρεσιακή προοπτική των εποχικών πυροσβεστών.
Η κατάθεση της Αναφοράς αποτελεί ένα σημαντικό κοινοβουλευτικό βήμα, καθώς τα αιτήματά μας εισάγονται πλέον επισήμως στη Βουλή και τίθενται υπόψη του αρμόδιου Υπουργού.
Ως Ένωση, ευχαριστούμε τον κ. Παναγή Καππάτο για την πρωτοβουλία και τη θεσμική στήριξη του δίκαιου αιτήματός μας.
Πλέον, αναμένουμε την επίσημη απάντηση του Υπουργείου και ουσιαστικές πρωτοβουλίες που θα αναγνωρίζουν την εμπειρία, την προσφορά και τον καθοριστικό ρόλο των εποχικών πυροσβεστών στην Πολιτική Προστασία.
Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά κάθε εξέλιξη και να διεκδικεί, με συνέπεια και υπευθυνότητα, λύσεις που θα ενισχύσουν τόσο το Πυροσβεστικό Σώμα όσο και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος.
Ένωση Εποχικών Πυροσβεστών Κεφαλονιάς & Ιθάκης




