Κοινωνία

Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου

69views

Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας την Πέμπτη 4/12

Σε συνέχεια της συνεργασίας της ομάδας EPAS των μαθητών του Γενικού Λυκείου Πάστρας, του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου “Ιωσήφ Μομφεράτος” και του Δήμου Αργοστολίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 9:30 π.μ., η εκδήλωση με τίτλο «Όλοι Ίσοι, όλοι μοναδικοί», με στόχο την προώθηση της ισότητας, του σεβασμού και της συμπερίληψης.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:

• Γεράσιμος Λιγνός, Παραολυμπιονίκης – Προπονητής κολύμβησης

• Μίνα Θεοφιλάτου, Εκπαιδευτικός «Μια αληθινή ιστορία: Μια ζωή διεκδικεί τον χώρο της»

• Αναστασία Κατσαουνίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας «Στερεότυπα και Προκαταλήψεις στην Οθόνη: Πώς τα Μέσα διαμορφώνουν την Αντίληψή μας για την Αναπηρία»

Η Αντιδήμαρχος

Κρυσταλλία Μιχαλάτου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.