
Λαϊκή Συσπείρωση: Πάρτε μέτρα πριν είναι αργά-Γέμισε το “αυλάκι” στην Πύλαρο
ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ¨ΑΥΛΑΚΙ¨ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΡΟ
Ως Λαϊκή Συσπείρωση, κατά την σημερινή μας περιοδεία, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή της Πυλάρου, διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα, όπως αποτυπώνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες. Είναι αυτή που κάνει τις εξαγγελίες, τα Δελτία Τύπου, τις φωτογραφίες με τα κυβερνητικά στελέχη και τα ευχαριστώ προς αυτούς, ¨κουρελόχαρτα¨ και ¨άδεια πουκάμισα¨.
Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Περιφερειακή Αρχή (ΝΔ) ΑΜΕΣΑ
πάρτε μέτρα καθαρισμού στο ¨Αυλάκι¨ στα Μακρυωτικά Πυλάρου Κεφαλονιάς και στα άλλα παρακείμενα ρέματα της περιοχής, όπως και στην Σάμη.
Προχωρήστε ΑΜΕΣΑ
σε ολοκληρωμένα Αντιπλημμυρικά έργα με γενναία χρηματοδότηση.
Καταγγείλετε την κυβέρνηση
που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ για να καθαρίσει και να υλοποιήσει έργα στο κομμάτι της αρμοδιότητας της (από τις κορυφές και προς τα κάτω).
Κάντε ελέγχους ως Περιφερειακής Αρχή
που είναι στην αρμοδιότητα σας στις εταιρείες των Ανεμογεννητριών και πάρτε τα ανάλογα μέτρα προς αυτές.
Απαιτήστε από την κυβέρνηση
να ελέγξει τις εταιρείες των ΑΠΕ που δεν έχουν κάνει το παραμικρό από τις καταστροφές του ¨ΙΑΝΟΥ¨.
Πριν είναι αργά
Το ¨Αυλάκι¨ γέμισε με μια απλή βροχή.
Η ζωή , η ασφάλεια και η υγεία των κατοίκων της περιοχής είναι πρώτη προτεραιότητα. Το ίδιο και το βιός τους, που η πολιτική σας με τον ένα η άλλο τρόπο κάθε μέρα το καταστρέφει.
23.11.2025

*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.









