Πολιτική

800.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών στον Δήμο Αργοστολίου για ασφαλτοστρώσεις οδών

224views

800.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών στον Δήμο Αργοστολίου για ασφαλτοστρώσεις οδών

 

Υπεγράφη από την Γενική Γραμματέα Υποδομών κ. Μαρία-Έλλη Γεραρδή, μια πολύ σημαντική απόφαση για την καθημερινότητα των πολιτών των νησιών μας που έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησή μας με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αργοστολίου χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με 800.000 ευρώ για την ασφαλτόστρωση οδών της πόλης του Αργοστολίου, στα πλαίσια του έργου:

«Βελτίωση Αστικού Περιβάλλοντος πόλεως Αργοστολίου – Ασφαλτοστρώσεις Οδών»

Η πίστωση γίνεται σε βάρος του έργου 2014ΣΕ57100004 της ΣΑΕ 571 του ΠΔΕ.

Το έργο αναμένεται να βελτιώσει την ποιότητα του οδοστρώματος σε σημεία που αυτό έχει φθαρεί, ιδίως από εργασίες δικτύων κοινής ωφελείας.

Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και τις υπηρεσίες του Υπουργείου και του Δήμου Αργοστολίου για την προεργασία που οδήγησε στο θετικό αποτέλεσμα.

Σε ότι με αφορά, σε συνεργασία με όλους τους φορείς, στηρίζω τις προσπάθειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων που θα κάνουν τη ζωή στα νησιά μας καλύτερη. Η σημερινή επιτυχία μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.