Κοινωνία

5ος Περίπατος κατά του καρκίνου του Μαστού-Δράση ευαισθητοποίησης του Δήμου Αργοστολίου

197views

5ος ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

ΔΡΑΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και το σύνθημα «Δεν περιμένω τον Οκτώβρη!» οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίουδιοργανώνουν την επετειακήσυμβολική περιπατητική διαδρομή για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Σας περιμένουμε όλες και όλους να περπατήσουμε ΜΑΖΙ ενάντια στον Καρκίνοτου Μαστού τηνΤετάρτη 25 Οκτωβρίου, ώρα συνάντησης στις 17:00 μ.μ.Ως σημείο εκκίνησης ορίζεται η Γέφυρα Δεβοσέτου (πλευρά Δραπάνου)και ως σημείο τερματισμού η Π. Βαλλιάνου(μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Κεφαλληνίας).Θα ακολουθήσουν ομιλίες από ιατρούς και διατροφολόγο, χορευτικό δρώμενο, τοίχος μηνυμάτων, διανομή έντυπου υλικού και μουσική εκδήλωση.

Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και στην υγεία κάθε γυναίκας και η 25η Οκτωβρίου είναι μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Με την δράση αυτή στοχεύουμε να περάσουμε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στην ζωή τους, να αγαπούν και να φροντίζουν τον εαυτό τους!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.