Κοινωνία

3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου: Ευχαριστήριο προς τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς

432views

Οι μαθητές, ο Σύλλογος καθηγητών και η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου “Ρόκκος Χοϊδάς” ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση “Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς” για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας να καλύψει την δαπάνη της αγοράς φωτοτυπικού μηχανήματος. Η ευγενική χειρονομία των “Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς” δεν είναι η πρώτη προς το σχολείο μας. Κατά το σχολικό έτος 2017-18 με την ίδια προθυμία είχαν αναλάβει να υλοποιήσουν το έργο δομημένης καλωδίωσης δικτύου και internet σε όλους τους χώρους του σχολείου.

Είναι γνωστό ότι η έγνοια και η φροντίδα των “Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς” για τα σχολεία και την εκπαίδευση των παιδιών του νησιού μας είναι συνεπής και σταθερή. Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να ακολουθήσει γενικότερα ο επιχειρηματικός χώρος στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ανάλογες ενέργειες όχι μόνο διευκολύνουν την εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και τονώνουν τους εκπαιδευτικούς στο έργο τους.
Η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Αργοστολίου, Αλίκη Γαλιατσάτου
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.