Κοινωνία

1922-2022 Eκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή

194views

1922-2022

Eκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια

από την Μικρασιατική καταστροφή.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022», ο Δήμος Αργοστολίου φιλοξενεί στην Κεφαλονιά αντιπροσωπεία παραδοσιακών χορευτικών τμημάτων από την περιοχή του Δήμου Κιλκίς που θα παρουσιάσουν ποντιακούς χορούς στα πλαίσια της εβδομάδας εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια  από την Μικρασιατική καταστροφή.

  • Την Τετάρτη 3 Αυγούστου από τις 21.00 , θα παρελάσουν από την κεντρική πλατεία Αργοστολίου έως την πλατεία Καμπάνας χορεύοντας ποντιακούς χορούς.

  • Την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο, στο μπαστούνι κρουαζιερόπλοιων στο Αργοστόλι  στις 21.00,  θα χορέψουν στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια  από την Μικρασιατική καταστροφή.

  • Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στις 21.00 θα χορέψουν στον Καραβάδο στον αύλειο χώρο του ΚΑΠΗ.

  • Το Σάββατο 6 Αυγούστου στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων  στις 21.00, θα χορέψουν στην εκδήλωση για την λήξη της έκθεσης φωτογραφίας «ΜΙΚΡΑΣΙΑ – Η εκστρατεία, η καταστροφή και η πρώτη εγκατάσταση των προσφύγων» .

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.