ΠολιτικήΠολιτισμός

Στην Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής και στην έκθεση αφιέρωμα στο Λόρδο Βύρωνα στην Villa Ροδόπη ο βουλευτής Παναγής Καππάτος

72views

Στην εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας παρευρέθηκα το βράδυ του Σαββάτου.

Απολαύσαμε τις μελωδίες υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού Διευθυντή Άγγελου Πρωτοψάλτη, ενώ την συναυλία υλοποίησε και συντόνισε άψογα ο Πρόεδρος κ.Γεράσιμος Βεργωτής.

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς η συμμετοχή του συνόλου Μetallon, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική προσπάθεια σε όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής, στα παιδιά, στους γονείς και στην τοπική κοινωνία που στηρίζουν αυτή την κοιτίδα του πολιτισμού μας, η οποία συγκαταλέγεται στις σπουδαίες φιλαρμονικές των Επτανήσων και της Ελλάδας και αποτελεί τον πυρήνα της μουσικής μόρφωσης των νέων μας για πάνω από 185 έτη.
________

Στη συνέχεια επισκέφθηκα την Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, στην καρδιά του Αργοστολίου, για την εικαστική έκθεση αφιέρωμα του καλλιτέχνη συντοπίτη μας Κώστα Ευαγγελάτου Costas Evangelatos στη μνήμη του Φιλέλληνα Ποιητή και αγωνιστή Λόρδου Βύρωνα, με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από τον θάνατο του στο ηρωικό Μεσολόγγι το 1824.

Εύχομαι σε όλες και όλους μια καλή και ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα με υγεία και αισιοδοξία!

#Παναγής_Καππάτος
#Κεφαλονιά
#Ιθάκη

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.