Πολιτική

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή με την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

81views

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Κουρή με την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ 

 

Σε ένα πολύ καλό κλίμα και με τις καλλίτερες των προθέσεων συναντήθηκα με την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 13/3/ 2024 στο γραφείο μου στην ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ .

Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας κατά την οποία είχα την ευκαιρία να τους ενημερώσω για την άσχημη κατάσταση που παρέλαβα σε συνεργασίες , έργα και δράσεις από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή .

Δέχθηκα τις παρατηρήσεις τους για θέματα που έχουν με την ασφάλεια πεζών και οχημάτων .

Τους ζήτησα να είναι αυστηροί κριτές στο έργο και τις δράσεις μας και τους ανέλυσα τους στόχους μας μικρούς και μεγάλους σε όλους τους τομείς , ιδιαίτερα σε έργα Οδικής Ασφάλειας , Πολιτικής Προστασίας , Εκπαίδευσης .

Συζήτησα μαζί τους για την πορεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και την ανάγκη να υπάρχει μία συνολική Στρατηγική από όλα τα κόμματα για στήριξη της Νησιωτικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων .

Τους ενημέρωσα ότι στα πλαίσια συνεργασίας με όλα τα κόμματα θα έχω την ευκαιρία και την τιμή να συναντιόμαστε κατά τακτά διαστήματα όπου θα τους ενημερώνω για την πορεία των έργων και δράσεων μας .

Τους ευχαριστώ θερμά για την εθιμοτυπική τους επίσκεψη .

 

 

Ο ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.