ΚοινωνίαΠολιτική

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος σε δύο εκδηλώσεις στο Σύλλογο Φαρσινών Πειραιά “Αγιος Χριστόφορος” και στον Σύλλογο της Ένωσης Απανταχού Πυλαρέων

91views

Σε δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο στον Σύλλογο Φαρσινών Πειραιά “Άγιος Χριστόφορος” και στον Σύλλογο την Ένωσης Απανταχού Πυλαρέων.

Χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο καταγωγής τους δυο πολιτιστικοί σύλλογοι εκπροσωπούν περήφανα τα νησιά μας και χωρίς να χάνουν επαφή μεταξύ τους διατηρούν και διαδίδουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του τόπου μας.

Είχα τη χαρά να συναντηθώ μαζί τους στην αρχή του νέου έτους. Ανταλλάξαμε ευχές, συνομιλήσαμε για τον τόπο μας και εν συνεχεία κόψαμε τις παραδοσιακές βασιλόπιτες.

Ευχαριστώ θερμά τους προέδρους των δυο συλλόγων κ. Γεράσιμο Καραμπάτο και κα.Σταθούλα Μουστάκη Μυλωνάκη, τα μέλη των ΔΣ για την φιλοξενία, την θαυμάσια διοργάνωση και όλους τους συντοπίτες μας που βρέθηκαν μαζί μας.

Τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις πολλών ετών διατηρούνται και μεταλαμπαδεύονται στις νεότερες γενιές μέσα από τους συλλόγους μας.

Συγχαρητήρια για το σημαντικό αυτό έργο.
Οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους!

#Παναγης_Καππάτος
#Κεφαλονιά
#Ιθάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.