Πολιτική

Ομιλία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το Ν/Σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο

162views

Ομιλία μου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για το Ν/Σ του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο

«Η βίαιη εξτρεμιστική προπαγάνδα δεν θα διαδίδεται ανενόχλητη»

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης για την πρόληψη διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Στην τοποθέτησή μου στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης επισήμανα ότι πρόκειται για μια νομοθετική πρωτοβουλία αιχμής στον χώρο της Δικαιοσύνης, καθώς τα τελευταία χρόνια όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά διάδοσης τρομοκρατικού περιεχομένου στο ίντερνετ με τις υποθέσεις που συχνά ερευνώνται να θεωρούνται νομικά ως «αχαρτογράφητες» εξαιτίας του ασαφούς νομοθετικού πλαισίου.

Επιπλέον, τόνισα ότι βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η προστασία των πολιτών από την τρομοκρατία, βάζοντας οριστικό τέλος στη διάδοση μηνυμάτων της τρομοκρατίας, ενισχύοντας παράλληλα τις αξιόπιστες φωνές της κοινωνίας μας με απώτερο στόχο να καταπολεμήσουμε αυτή τη σύγχρονη απειλή υπεύθυνα, αποφασιστικά και συλλογικά.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την τοποθέτησή μου πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://shorturl.at/oFIJK

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.