Κοινωνία

Στη Ζάκυνθο ο Βίκτωρ Ρουχωτάς για την Αδελφοποίησης μεταξύ της τοπικής διοίκησης Ι.Ρ.Α .Ζακύνθου και της Ι.Ρ.Α. REGION DOPUNAVLJE Σερβίας

383views

Μετά την Αδελφοποιηση των Εθνικών τμημάτων Ελληνικής και Σερβική Αστυνομίας στην Κεφαλονια και του τοπικού τμήματος της Διεθνούς Αστυνομίας Κεφαλονιας και Ιθάκης με το τοπικό τμήμα του Sombor, τώρα ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και στην Ζακυνθο, με την 1η Πράξη Αδελφοποίησης μεταξύ της τοπικής διοίκησης Ι.Ρ.Α .Ζακύνθου και της Ι.Ρ.Α. REGION DOPUNAVLJE Σερβίας.

Ο επίτιμος προξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά Βίκτωρ Ρουχωτας, ο οποίος και θα παραστεί στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Ζάκυνθο, είχε πρωταγωνιστικο ρόλο στην ένταξη του Εθνικού τμήματος της Σερβική Αστυνομίας στην Διεθνή Αστυνομική Ένωση. Γι’ αυτό τον λόγο είναι επίτιμο μέλος της Διεθνούς Αστυνομικής ένωσης χωρίς να είναι Αστυνομίκος.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.