Πολιτική

Με πρόγραμμα για όλη την Κεφαλονιά έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Στελλάτος στο Ionian Channel!

343views
Με πρόγραμμα για όλη την Κεφαλονιά έδωσε συνέντευξη ο Λευτέρης Στελλάτος στο Ionian Channel!
Με ενωτικό πρόγραμμα για όλη την Κεφαλονιά μας εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δυναμικός υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά” της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου Λευτέρης (Ελευθέριος) Στελλάτος στην έγκριτη καθημερινή εκπομπή “Χαμηλή Πτήση” της δημοσιογράφου Αγγελικής Σπυροπούλου στο μεγάλο περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι Ionian Channel!
Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λευτέρης Στελλάτος έκανε μνεία στην επιστημονική του κατάρτιση και την επιχειρησιακή του αρτιότητα για το έργο το οποίο επιλέχθηκε και θέλει με την ψήφο των συμπολιτών μας να αναλάβει, αναγνώρισε τα προβλήματα που ακόμα υπάρχουν στην Κεφαλονιά μας καθώς και το σπουδαίο έργο που έχει πραγματοποιήσει η εξαιρετικά αξιόλογη Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα, παρά τις γνωστές δυσκολίες που συνάντησε, προτείνοντας λύσεις και αναφέροντας τις προτεραιότητες του!
Στις προτεραιότητες του νέου ακόμα πολιτικού κυρίου Λευτέρη Στελλάτου,  όπως τόνισε στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Αγγελική Σπυροπούλου, είναι για όλη την Κεφαλονιά μας η βελτίωση του οδικού δικτύου, η προτεραιότητα της βελτίωσης των δομών υγείας καθώς και η μοναδική αναφορά από υποψήφιο στην ανάγκη αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής με την επένδυση σε λιμνοδεξαμενές και έργα αφαλάτωσης σε ευαίσθητες περιοχές του νησιού μας!
Τέλος, εν συντομία ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λευτέρης Στελλάτος με την Ρόδη Κράτσα έδειξε, σαν μόνιμος κάτοικος κι αυτός με την οικογένεια του στο νησί μας, την ειλικρινή ευαισθησία σου σε θέματα καθημερινότητας όλων των Κεφαλονιτών προτείνοντας και τις κατάλληλες αναγκαίες λύσεις!
Για περισσότερα και αναλυτικότερα παρακαλώ παρακολουθήστε το ακόλουθο σύντομο σχετικό βίντεο από την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της Αλίκης Σπυροπούλου στο Ionian Channel!
https://youtu.be/mplHu8mLBRE?si=w5gNjzqLbj4IDOVw
Σπύρος Καγκάδης
 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.