Πολιτική

Ο Γιάννης Βαρούχας για Περιφερειακός Σύμβουλος με την ΑΝΑΣΑ στα Ιόνια Νησιά

229views

Πολίτισσες και πολίτες των Ιονίων Νήσων,

ένα ωραίο ταξίδι απλώνεται μπροστά μας!

Απλώνουμε τα πανιά της γνώσης, της εμπειρίας, της διάθεσης για προσφορά, της αλληλεγγύης και της εργατικότητας για να τα φουσκώσει ο άνεμος της εμπιστοσύνης σας και να ταξιδέψουμε μαζί απ’ τα Διαπόντια Νησιά μέχρι τα Στροφάδια και πίσω!

Με σκαρί την ΑΝΑΣΑ που πέτυχε τα τελευταία 14 χρόνια να γίνει ένα συνώνυμο της αξιοπιστίας, της συνέπειας, της αποτελεσματικότητας, της μαχητικότητας και της επιτυχίας!

Με πυξίδα το όραμά μας γι’ αυτό το μοναδικό νησιωτικό σύμπλεγμα παγκοσμίως στο οποίο ζούμε και θέλουμε να το βλέπουμε να ευημερεί!

Με καπετάνιο τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο του οποίου την εμπειρία στην αυτοδιοίκηση συναγωνίζεται μόνο το σημαντικό έργο του ως Περιφερειάρχη των νησιών του Ιονίου!

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι θα είμαστε όλες και όλοι επιβαίνοντες!

Με γνώση για το πως λειτουργεί η δημόσια διοίκηση, με αγάπη για τον τόπο που μεγαλώνω τα παιδιά μου και με αίσθημα προσφοράς στο κοινό καλό σας ζητώ να μου εμπιστευθείτε την ψήφο σας προκειμένου να δώσουμε, όλοι μαζί, μία ακόμη ΑΝΑΣΑ ελπίδας, προοπτικής και ανάπτυξης στα Ιόνια Νησιά!

Καλό μας ταξίδι και με τη νίκη!

Γιάννης Βαρούχας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων
με την ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά-Θεόδωρος Γαλιατσάτος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.