Πολιτική

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβεγιας στο ιστορικό Σχολείο Μεσοβουνίων – Τι είπαν με την Πρόεδρο της Τ.Κ και το Σύλλογο Γονέων

106views

Ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας κατά την επίσκεψη του στη βόρεια Κεφαλονιά επισκέφθηκε το Ιστορικό Σχολείο Μεσοβουνίων μαζί με την Πρόεδρο κ. Χ. Νικολετάτου. Έμεινε εντυπωσιασμένος από το κτίριο και το πλούσιο σε κειμήλια περιεχόμενο του. Το κτίριο κατασκευάστηκε με δωρεά του Ευάγγελου Ραυτόπουλου (1931), όπως τον πληροφόρησε η κα Νικολετάτου και σήμερα χρειάζεται άμεσα αποκατάσταση για να καλύψει τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες. Με την Πρόεδρο των Μεσοβουνίων και το Σύλλογο Γονέων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Μεσοβουνίων ο Ναπολέων Μαραβέγιας είχε μια πολύ χρήσιμη συζήτηση, η οποία τον βοήθησε να αποκτήσει άμεση γνώση των προβλημάτων και να συμβάλει έτσι στην επίλυση τους.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.