Οικονομία

Συναντήσεις Εργασίας Σταύρου Σπαθή με Βούλα Πατουλίδου και Γιάννη Δαρδαμανέλη

539views
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Σταύρος Σπαθής σε προγραμματισμένες συναντήσεις στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Εκθεσης που ξεκινά αυτό το Σάββατο.
Σήμερα ο κύριος Σπαθής επισκέφθηκε την Αντιπεριφερειάρχη ΜΕ Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου με στόχο την συνεργασία των φορέων σε χρηματοδοτικά προγράμματα Interreg και ΕΣΠΑ. Η κυρία Πατουλίδου εξέφρασε την επιθυμία να ανταποδώσει την επίσκεψη στην Κεφαλονιά συμμετέχοντας σε προσεχή εκδήλωση του Επιμελητηρίου.
Εν συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καλαμαριάς κ. Γιάννη Δαρδαμανέλη, όπου μπηκαν οι βάσεις συνεργασίας των φορέων πέρα από ευρωπαϊκά προγράμματα και σε επίπεδο εκθέσεων και προβολής.

Ο Σταύρος Σπαθής αύριο θα παραστεί σε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.