Μουσική & Χορός

Μια μαγευτική βραδιά από την οικογένεια Ξυλούρη στο Ρατζακλί

439views
Μια μαγευτική βραδιά μας χαρισε η οικογένεια Ξυλουρη στο Ρατζακλι. Πλήθος κόσμου παρακολουθησε την συναυλία του Ψαραντωνη. Η οικογένεια Ξυλουρη δήλωσε ότι τους άρεσε πολύ το νησί μας και ότι είμαστε από τα καλύτερα κοινά που είχαν σε συναυλία. Σκοπεύουν να ξανάρθουν σύντομα. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και τη βίλα Κουτουπακια για την φιλοξενία. Το μέρος μας ο Ψαραντωνης το χαρακτήρισε παράδεισο. Με την σειρά μας να δηλώσουμε ότι το Ρατζακλι θα συνεχίσει με πολλά και ποιοτικά δρώμενα.

 

Προλόγισε ο φίλος τού Ψαραντώνη, Γεώργιος Κακής Κωνσταντινάτος,
γιά το πως…
«… μέσα σε ατμόσφαιρα μυστηρίου κ έκστασης, αρθρώνει τον Ελληνικό μουσικό του λόγο, ταυτόχρονα λαϊκό, και άχρονο… σα νά’χε φωνή το αγαθό αγρίμι… ή η σοφή πέτρα… μ’ αχό και ήχο, που απά στής ζωής τ’αλώνι, πλήγώνει το χρόνο, νικώντας τον».

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.