Πολιτική

Συνάντηση στην Αντιπεριφέρεια για τον οδικό άξονα Αργοστόλι-Πόρος

1.2kviews

Με χαρά υποδέχτηκα χθες 14.06.2022  τον Αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων  κ. Νίκο Κουρκουμέλη καθώς και τους προέδρους των  Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αργοστολίου,  που επηρεάζονται κυρίως, από το μελλοντικό έργο του  νέου οδικού άξονα Αργοστολίου – Πόρου και τις εναλλακτικές λύσεις βελτίωσης του εν λόγω οδικού δικτύου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προτεινόμενων βελτιώσεων, δόθηκαν συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα των Προέδρων  σχετικά με τις παρακάμψεις που σχεδιάζονται να πραγματοποιηθούν σε 4 βασικά σημεία, καθώς επίσης υπήρξε ενδελεχής ενημέρωση για το σύνολο του έργου που σχεδιάζεται από το Υπουργείο-κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού- με παρότρυνση του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης και με την βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας μέσω της αδιάκοπης συνεργασίας μας.

Πρόκειται για ένα ιστορικό έργο,  αναβαθμίζοντας την συνολική εικόνα του οδικού δικτύου και ενισχύοντας την οδική ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Κεφαλονιάς.

Ευχαριστώ τους εκπροσώπους των κοινοτήτων για την παρουσία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν με τη συνεργασίας τους, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων που συμμετείχαν :

1.κ.Μπάλλας Ευάγγελος Δημοτική κοινότητα  Αργινίων

2.κ.Γαλιατσάτος Οδυσσέας Δημοτική κοινότητα  Πόρος

3.κ.Τραυλός Γεώργιος Δημοτική κοινότητα  Σκάλα

4.κ.Βαγγελάτος Ευάγγελος Δημοτική κοινότητα   Περατάτα

5.κ.Τότολος Μιχάλης Δημοτική κοινότητα  Αγίας Ειρήνης

6.κ.Φουρνιώτης Γεράσιμος Δημοτική κοινότητα  Πάστρα

7.κ.Κεκάτος Πολίτης Δημοτική κοινότητα   Άγιος Νικόλαος

8.κ.Καλλιβωκάς Θεόδωρος Δημοτική κοινότητα  Μουσάτα

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ  Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.