ΟικονομίαΠολιτική

Επίσκεψη στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό  Παραγωγής Ρομπόλας  Κεφαλληνίας στα Ομαλά

579views

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνοδευόμενος από τον Α/Δήμαρχο Σπυρίδωνα Ματιάτο , επισκέφθηκε τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό  Παραγωγής Ρομπόλας  Κεφαλληνίας στα Ομαλά, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κο Γαλιατσάτο Παναγή καθώς και με τον Διευθυντή κο Κωνσταντίνο Μπαζίγο.   

 

Στην  συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αμπελοκαλλιέργεια και οινοποιία του νησιού καθώς και τις προοπτικές ανάδειξης των τοπικών κρασιών και ανάπτυξης του οινοτουρισμού.

Τέλος ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις φυτεύσεις νέων αμπελώνων που πραγματοποιούνται ώστε να εξασφαλιστεί η αυτάρκεια σταφυλιών για παραγωγή ρομπόλας τα επόμενα χρόνια καθώς και  για τις προσπάθειες ανάπτυξης νέων τοπικών ποικιλιών.

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.