Κοινωνία

1ο Kefalonia Digital Nomads Workshop

51views
1ο Kefalonia Digital Nomads Workshop
Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Αρσένης» του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί  το “1ο Kefalonia Digital Nomads Workshop”.

Στόχος του workshop είναι να αναδειχθούν οι δυνατότητες και οι προοπτικές προσέλκυσης Ψηφιακών Νομάδων στην Κεφαλονιά. Το workshop θα εστιάσει στους Ψηφιακούς Νομάδες που εργάζονται στη Δημιουργική Βιομηχανία. Στο workshop θα ακουστούν προτάσεις και ιδέες ώστε να σχεδιαστεί ένας οδικός χάρτης που θα καταλήξει σε μια στρατηγική προσέλκυσης ψηφιακών νομάδων στην Κεφαλονιά. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό. Πραγματοποιείται από το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Αργοστολίου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.