ΟικονομίαΠολιτική

Συνάντηση Δημάρχου Αργοστολίου με Εμπορικό Σύλλογο «Η Κράνη»

137views

Συνάντηση Δημάρχου Αργοστολίου με Εμπορικό Σύλλογο «Η Κράνη»

Σε κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2026 συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Αργοστολίου κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου και μελών της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου «Η Κράνη».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Μαρκάτος, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μενέλαος Τουμαζάτος και κα Βικτώρια Παγουλάτου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν την τοπική αγορά και τους επαγγελματίες της περιοχής.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση για συνεχή διάλογο και εποικοδομητική συνεργασία.

Από το Γραφείο Δημάρχου Αργοστολίου

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.