Πολιτική

Συλλυπητήριες επιστολές για τον θάνατο του Δημήτρη Αντωνάτου

91views

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΑΝΤΩΝΑΤΟ

 

Σύντροφε Μήτσο,

Μας θλίβει ο χαμός σου. Όμως δεν ξεχνιέσαι.

Παρέα με τον Μίμη τον Ποδηματά και τον Βαγγέλη τον Νιοχωρίτη πολλά ακόμη θα έχετε να πείτε.

Αντίο, Μήτσο. Να πας στο καλό κι ας πάν’ στην ευχή τα παλιά.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη μας Αμαλία.

Πέτρος Πετράτος

 

Η Τομεακή Επιτροπή Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ με βαθειά θλίψη αποχαιρετά  τον αγαπημένο μας σύντροφο Δημήτρη Αντωνάτο που έφυγε από τη ζωή.

Ο σύντροφος Δημήτρης Αντωνάτος,  εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ το Δεκέμβρη του 1974 και παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του κόμματος, το οποίο υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια μέχρι το τέλος της ζωής του.

Από το 1985 που επέστρεψε στην Κεφαλονιά ανέλαβε πολλές κομματικές χρεώσεις ανάμεσα σε αυτές και Γραμματέας της  Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ, καθώς και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου και Νήσων του ΚΚΕ.

Την  περίοδο 1989 – 1991  έδωσε με αυταπάρνηση τη μάχη ενάντια στους οπορτουνιστές υπερασπιζόμενος τον επαναστατικό χαρακτήρα του κόμματος.

Ακόμα και μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε  το 1999 και τα κινητικά προβλήματα που προήρθαν από αυτό, συνέχισε να προσφέρει  με όλες του τις δυνάμεις χωρίς να υπολογίζει κόπους.

Θα μας λήψει η αποφασιστικότητά του, η επιμονή του, η ακούραστη προσφορά του.

Η Τομεακή Επιτροπή Κεφαλονιάς και Ιθάκης του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη γυναίκα του Αμαλία, που στάθηκε βράχος στο πλευρό του σε όλη τη ζωή του, αλλά και κατά τη διάρκεια που είχε τα προβλήματα υγείας, στα παιδιά του, και σε όλους τους οικείους του.

26/4/23

Αργοστόλι 26 Απριλίου 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Αντωνάτου. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Αμαλία, στα παιδιά του Διονύση και Βύρωνα προπονητή του Ομίλου και στα εγγόνια του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Ο Γραμματέας

Ανδρεόλα Ελένη

Μπόβολος Χαράλαμπος

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.