Κοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

180views

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην  ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση για την εγγραφή εθελοντών δοτών που πραγματοποιήθηκε στις 26/4/2022ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο αριθμός των εβδομήντα αιτήσεων που μας είχαν σταλεί καλύφθηκε πολύ σύντομα από την δική σας συμμετοχή. Το ενδιαφέρον σας, αποτελεί κινητήριο δύναμη να συνεχίσουμε την συγκεκριμένηδράσηευαισθητοποιώνταςόσουςπερισσοτέρουςμπορούμεμεγιστοποιώντας την ανθρώπινη αλληλεγγύη μας.

Το ελάχιστο που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που εγγράφηκαν με την ευχή να γίνουν κοινωνοί της συγκεκριμένης ιδέας. Επίσης, να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια τους ώστε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση, τον Δήμο Ληξουρίου, τον κ. Ζερβό Ηλία για την δημιουργία της αφίσας και τις  Βασιλειάδου Μαρία, και Κονταρίνη Έφη για την συλλογή  των αιτήσεων. Αξιοσημείωτη και η μαζική συμμετοχή της ομάδας του Παλληξουριακού αλλά και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Β Δημοτικού σχολείου.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται από τώρα και στο εξής μετα από σχετική επικοινωνία στα6974972061 ή στο dionisis9@yahoo.com

 

Με εκτίμηση,

Πρεντάνος Διονύσιος,

Υπεύθυνος Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Ληξουρίου.

Πληροφορίες:   dionisis9@yahoo.com ,  6974972061

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.