Οικονομία

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή στη Levante Ferries

170views

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για την ιστορικής σημασίας σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη και την προσθήκη του Σμύρνα Ντι Λεβάντε στον υπερσύγχρονο στόλο σας.

Η συνέπεια της Levante Ferries στην υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και η πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τα πλοία της, αναβαθμίζει το ελληνικό νηολόγιο και παράλληλα συμβάλει περά από την οικονομική πρόοδο και στην προβολή του Ιονίου στην Τουρκική αγορά.

Τα ανωτέρω χαρακτηριστικά που διέπουν τη Levante Ferries διέκρινε το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης τον Μάρτιο του 2022 βραβεύοντας τον Όμιλο σας στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας.

Σε μια περίοδο ιδιαίτερης έντασης μεταξύ των δύο χωρών οι γέφυρες φιλίας όπως αυτή που δημιουργήσατε μέσω της επιχειρηματικής σας δράσης, δύνανται και μπορούν να συμβάλλουν στη σταθερότητα και την ανάπτυξη αποτελώντας για εμάς ένα κίνητρο για συνεργασία με παραγωγικούς φορείς και Επιμελητήρια στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης, με στόχο την προβολή των νησιών και των προϊόντων μας.

Θερμά συγχαρητήρια,

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.